Menu

Molens T'Kindt: Van meester molenaar tot meester bakker!

 

BRC food PUUR

Ambachtelijke bakkerijen

Meelverwerkende industrie

Consument

Recente artikels

Het mooie van spelt

Voeding

Het mooie van spelt

Spelt is de oervorm van tarwe. De smaak van spelt is milder (volkoren) en kruidig/nootachtig als we het vergelijken met tarwe. Speltbrood is echter geen tarwe, en vereist een andere bereidingsmethode dan tarwebrood.

Molens T’Kindt maakt van PUUR en ambachtelijk de norm

Algemeen

Molens T’Kindt maakt van PUUR en ambachtelijk de norm

Vergeet bio. Puur en ambachtelijk moet het zijn. Bij Molens T’Kindt in Kerkhove staan automatisatie en technologie helemaal in dienst van smaak, kwaliteit en voedingswaarde. Geen zware arduinen maalstenen meer, maar stalen cilinders malen vandaag tarwe.

Hoogwaardige kwaliteit en innoverende ideeën...

Dankzij de zorgvuldige selectie van granen en een specifiek maalproces staat Molens T’Kindt garant voor smaakvolle broodproducten.

U kunt uw broodproducten door ons laten onderzoeken. Wij geven advies over hoe je kunt verbeteren. Elkaar helpen en ondersteunen is de basis voor een samenwerking op lange termijn.

Molens T’Kindt heeft in de voorbije decennia heel wat expertise rond desems opgebouwd. Interesse? Ons jong en gepassioneerd team helpt u graag verder …

Molens t' Kindt

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord